TheoryCourse.com
Scooter Theorie

Bestel ThuisTheorie en krijg de online cursus gratis!

N

Online theorie

N

Theoriecursus in 1 dag

N

ThuisTheorie.

N

De keus is aan jou

N

Wij hebben alle examenvragen.

N

100% slaaggarantie.

N

Also Theory courses in English.

N

También curso teórico en español.

Theorie voor de bromfiets?

Bij ons ben je aan het juiste adres. Op het moment hebben wij 3 mogelijkheden voor je.

  • Ten eerste: een gratis online cursus. Deze is nog niet helemaal compleet maar je hebt wel het één en ander om te lezen. Tevens kun je al je theorievragen stellen in ons forum.
  • Ten tweede: onze ThuisTheorie. Dit is precies dezelfde cursus als de dagcursus. Maar dan veel uitgebreider. En gewoon “live en rechtstreeks” bij jou thuis verzorgd. Klik hier voor meer informatie over ThuisTheorie.
  • Ten derde: onze bekende dagcursus. Bij deze cursus kom je naar ons toe in 1 van onze theorielokalen verspreid over heel Nederland. In de ochtend leer je de theorie en in de middag doe je het examen bij het CBR. Deze cursus bestel je op theoriecursus.nl
  • Als je onze ThuisTheorie besteld, krijg je de online cursus er gratis bij!

Onze online cursus

Deze cursus is helemaal gratis en kun je volgen door op de link hiernaast te klikken. De cursus is nog niet helemaal klaar. Echter werken wij deze regelmatig bij. Heb je vragen over de theorie kun je die stellen in ons forum

Hoe werkt het bij scooter theorie?

De verkeersregels voor de scooter zijn hetzelfde als voor de auto en motor, het enige verschil zit hem in wat voertuigkennis, de snelheid en het parkeren.

Het theorie-examen voor de scooter bestaat uit 50 vragen:

  • 40 vragen over wetten en verkeersregels
  • 10 vragen over inzicht

Je bent geslaagd wanneer je 44 van de 50 vragen goed hebt.
De minimale leeftijd om het theorie-examen voor de bromfiets te mogen afleggen is 15 jaar en 6 maanden.

[et_pb_ld_course_list _builder_version=”3.19.18″ num_courses=”1″ title_font_size_tablet=”51″ title_line_height_tablet=”2″ col=”1″ course_tag=”89″ /]

Thuis theoriecursus voor de bromfiets

Wat is thuistheorie

ThuisTheorie is dezelfde theoriecursus die je te zien krijgt als je een dagcursus zou volgen. Maar… uitgebreider en met heel veel CBR Examenvragen die je thuis alvast kunt doornemen.
Verder volg je de cursus thuis, op vakantie, op de bank, op het strand, in de tuin…. Kortom waar je maar wil kun je onze theoriecursus volgen.

Is de cursus “live” en “rechtstreeks”

Jazeker. Iedere ThuisTheorie cursus verzorgen wij weer helemaal opnieuw. Net zoals je in de klas bij ons ook zou krijgen.
Het grote verschil is dat deze cursus veel rustiger gaat en minder gestrest is dan een dagcursus in de klas. Er is immers geen tijdsdruk om op tijd bij het CBR te zijn. Er zijn nog veel meer voordelen, die lees je door HIER te klikken.

Wat heb ik nodig

Je kunt de cursus volgen op een telefoon, tablet, PC of laptop. Uiteraard moet je wel internet tot je beschikking hebben. Dat kan WIFI zijn, maar de je kunt de cursus ook buiten volgen met 4G.

Van hoe laat tot hoe laat is de theoriecursus

In het weekend begint de cursus om 13.00 uur. Een vaste eindtijd hanteren wij niet. De eindtijd varieert per cursus. De ene keer worden er meer vragen gesteld dan de andere keer. De meeste cursussen eindigen ergens tussen de 18.00 en 19.30 uur.

Op doordeweekse dagen begint de cursus om 17.00 uur. Ook hier hanteren wij geen vaste eindtijd. Ga er vanuit dat de theoriecursus eindigt tussen 22.00 en 24.00 uur.

Toch liever een dagcursus in een lokaal?

Dat kan. Ook de zogenaamde dagcursussen voor de scooter verzorgen wij al ruim 10 jaar. Klik hier om iedere beschikbare cursus te zien en om deze te bestellen.

Aanmelden theoriecursus

Genoeg gelezen? Meld je meteen aan voor een theoriecursus!
Nog vragen? Gebruik de knop onderaan deze pagina om direct een WhatsApp te sturen!
WhatsApp chat