TheorieCursus.nl ThuisTheorie

De beste theoriecursus voor scooter, auto en motor. Gewoon bij jou thuis!
Of op het strand, op de bank, vul eigenlijk zelf maar in. Waar jij wil kun je de theoriecursus volgen.

N

Auto theoriecursus.

N

Bromfiets theoriecursus.

N

Motor theoriecursus.

N

Wij hebben alle examenvragen.

N

Theoriecursus bij jou thuis.

N

100% slaaggarantie.

N

Also Theory courses in English.

Wat is thuistheorie

ThuisTheorie is dezelfde theoriecursus die je te zien krijgt als je een dagcursus zou volgen. Maar… uitgebreider en met heel veel CBR Examenvragen die je thuis alvast kunt doornemen.
Verder  volg je de cursus thuis, op vakantie, op de bank, op het strand, in de tuin…. Kortom waar je maar wil kun je onze theoriecursus volgen.

Wat heb ik nodig

Je kunt de cursus volgen op een telefoon, tablet, PC of laptop. Uiteraard moet je wel internet tot je beschikking hebben. Dat kan WIFI zijn, maar de je kunt de cursus ook buiten volgen met 4G.

Hoe vaak mag ik de cursus volgen

Je betaalt om de cursus 1 keer te volgen. Wil je de cursus vaker volgen? Alles wat wij behandelen kun je terug vinden in onze online cursussen.

Kan ik ook privéles krijgen

Als je dat wilt kun je de cursus ook privé volgen. We overleggen dan de datum en tijd waarop je de cursus wil volgen. Heb je al een examen bij het CBR afgesproken, kun je de cursus op dezelfde dag als je theorie-examen inplannen. Wij zijn heel flexibel en veel is mogelijk. Zelfs als je de cursus ‘s nachts wil volgen kan dat. Een privécursus op de dag en tijd die jij wil kost 159 euro.
Wil je meteen na de cursus het examen doen, plan je examen dan bij voorkeur in na 14.00 uur. Bij een dagcursus die je in een lokaal volgt duurt de cursus ongeveer 4 uur! Wij kunnen het ook in 4 uur doen, maar geven de voorkeur aan minimaal 6 uur zodat je helemaal klaar bent om te slagen! Wil je op dezelfde dag als de cursus ook het examen doen, ga er dan vanuit dat de cursus begint tussen 06.00 en 08.00 uur. Dit is afhankelijk van het tijdstip van je examen.

Wil je de privécursus samen met een vriend, vriendin, collega, broer of zus volgen? Dan krijgen jullie 29 euro korting per persoon.

Ik heb Dyslexie

Ook voor jou is onze cursus uitermate geschikt. De ThuisTheorie gaat in een veel rustiger tempo dan een dagcursus.

Van hoe laat tot hoe laat is de theoriecursus

In het weekend begint de cursus om 13.00 uur. Een vaste eindtijd hanteren wij niet. De eindtijd varieert per cursus. De ene keer worden er meer vragen gesteld dan de andere keer. De meeste cursussen eindigen ergens tussen de 18.00 en 19.30 uur.

Op doordeweekse dagen begint de cursus om 17.00 uur. Ook hier hanteren wij geen vaste eindtijd. Ga er vanuit dat de theoriecursus eindigt tussen 22.00 en 24.00 uur.

Wil je de cursus op de tijd die jij wil? Dat kan! Bestel dan een privécursus.

Vragen kan altijd natuurlijk

Heb je vragen aan ons of is er iets niet duidelijk? Klik dan op de WhatsApp knop onderaan op deze pagina en stel je vraag meteen!

Hoe bestel en betaal ik de cursus

In de bestelmodule kies je als eerste welke cursus je wil volgen. Dit kan auto, motor of scooter theorie zijn. Vervolgens kies je de datum wanneer je de cursus wil volgen. Als je jouw keuze hebt gemaakt,, klik je op bestellen en reken je de theoriecursus af.

Extraatje: Gratis online theoriecursus

Iedereen die onze ThuisTheorie besteld krijgt gratis toegang tot onze online theoriecursus. Hier kun je je in je eigen tempo voorbereiden en alle examenvragen van het CBR op je gemak bekijken. In combinatie met de ThuisTheorie is zakken nu geen optie meer!

Wat kost een theoriecursus

Een theoriecursus kost bij ons 75 euro. Is dat duur? De meeste dagcursussen kosten 99 euro zonder examen. Daar krijg je ongeveer 4 uur les voor. En moet je ook nog eens ergens aanwezig zijn tussen 06.00 en 07.00 uur. Je zit dan met tussen de 10 en 50 mensen mensen in een duf lokaal zonder de mogelijkheid om vragen te stellen. Bij ons duurt de cursus langer en heb je alle tijd om vragen te stellen. Plus volg je de cursus lekker thuis, of waar je maar wil. Plus krijg je onze online cursus met heel veel examenvragen er gratis bij. Vind je het nog steeds duur? Dat kan…. Zoek dan wat mensen die ook de cursus willen volgen en je krijgt extra korting!

Wat is het verschil met een dagcursus in een lokaal

ThuisTheorie is precies hetzelfde als een dagcursus. Maar dan beter, veel beter zelfs! Je volgt de cursus lekker in je eigen omgeving. Waar je maar wilt. Niet om 4 uur in de ochtend uit huis vertrekken om op tijd te zijn om ongeveer een uur of 4 in een klaslokaaltje te zitten! Sluit je laptop aan op je TV en volg de cursus LIVE op je eigen tv, of op je tablet, telefoon of laptop waar ter wereld dan ook. Het enige dat je nodig hebt is internet. Wifi hoeft niet eens! 4G is voldoende.

Tot slot

Wij willen dat alle informatie zo duidelijk mogelijk op de website staat. Merken wij dat sommige mensen dezelfde vraag stellen, voegen wij deze uiteraard gewoon toe op de website. Dit zodat jij zo duidelijk mogelijk vooraf geïnformeerd bent! Mocht je toch nog een vraag hebben die hier niet beantwoord is: gebruik dan de knop linksonder op deze pagina om al jouw vragen te stellen.

Bestel hieronder jouw theoriecursus voor auto, motor of bromfiets

Kies een cursus, kies je datum en klik op bestellen.

Bestel hier de scootertheorie, kies je datum en klik op bestellen

Scootertheorie

75.00129.00

Clear
SKU: N/A Category:

motor theorie

Bestel hier de motortheorie, kies je datum en klik op bestellen

Motortheorie

75.00129.00

Clear
SKU: N/A Category:

auto theorie

Bestel hier de autotheorie, kies je datum en klik op bestellen

Autotheorie

75.00129.00

Clear
SKU: N/A Category:
Hoe laat begint de cursus?

In het weekend begint de cursus om 13.00 uur. Een vaste eindtijd hanteren wij niet. De eindtijd varieert per cursus. De ene keer worden er meer vragen gesteld dan de andere keer. De meeste cursussen eindigen ergens tussen de 18.00 en 19.30 uur.

Op doordeweekse dagen begint de cursus om 17.00 uur. Ook hier hanteren wij geen vaste eindtijd. Ga er vanuit dat de theoriecursus eindigt tussen 22.00 en 24.00 uur.

.

Hoe gaat het bestellen van een ThuisTheoriecursus?

Kies welke cursus je wil volgen: auto, motor of brommer. Kies dan jouw datum. Heb je jouw keuze gemaakt dan klik je op bestellen. Op deze pagina vul je jouw gegevens in. Daarna ga je betalen. Dat doe je door middel van Ideal, Paypal of met je creditcard. Mocht dit niet uitkomen, kun je het ook overmaken op onze bankrekening. Neem hiervoor even contact met ons op.

Heb je zelf al een examen gereserveerd?

Dat is mooi want uiteraard zit er geen examen bij een ThuisTheoriecursus. Ons advies is om zo snel mogelijk na de cursus het examen af te leggen bij het CBR. Plan de cursus en het examen dan ook goed!

Korting bij meer personen

Als je voor meer personen een theoriecursus besteld krijg je korting. Dat lijkt ons logisch.
Bestel je de ThuisTheoriecursus voor 2 personen krijg je 10 euro korting per persoon!
Bestel je de ThuisTheoriecursus voor 3 personen of meer krijg je 20 euro korting per persoon!

Bestel voor het juiste aantal personen en de korting wordt automatisch berekend.

Wat kost een theoriecursus

Een ThuisTheoriecursus kost bij ons 75 euro. Is dat duur? De meeste dagcursussen kosten 99 euro zonder examen. Dar krijg je ongeveer 4 uur les voor. En moet je ook nog eens ergens aanwezig zijn tussen 06.00 en 07.00 uur. Je zit dan met tussen de 10 en 50 mensen mensen in een duf lokaal zonder de mogelijkheid om vragen te stellen. Bij ons duurt de cursus langer en heb je alle tijd om vragen te stellen. Plus volg je de cursus lekker thuis, of waar je maar wil. Plus krijg je onze online cursus met heel veel examenvragen er gratis bij. Vind je het nog steeds duur? Dat kan…. Zoek dan wat mensen die ook de cursus willen volgen en je krijgt extra korting!

Ik wil de cursus volgen samen met een vriend(in).

Hoe moet ik dat aangeven en betalen? Als je de cursus samen met 1 of meer vrienden wil volgen, vul je van iedere cursist de voor en achternaam plus de geboortedatum in. De eventuele korting dan automatisch berekend.

Mijn ID of paspoort is verlopen

mag ik dan alsnog het examen afleggen? 100% nee! Op de dag van het examen dien je een geldige ID of paspoort te hebben. Als je geen geldig legitimatiebewijs kunt laten zien bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Restitutie van het examengeld wordt dan ook niet verleend.

Hoe reserveer ik een examen bij het CBR?

Om zelf een theorie-examen te reserveren heb je een DigiD nodig. Kom je op een website waar je het theorie-examen kunt reserveren zonder DigiD is deze website 100 procent zeker niet van het CBR! Je raakt alleen je geld kwijt en krijgt zeker niet de examendatum die je wilt.

Om precies te zien hoe het reserveren in zijn werk gaat hebben wij een pagina voor je gemaakt die je hier kunt bekijken: 1dagscursus.nl/theorie-examen-reserveren

Heb je nog vragen over het reserveren kun je ons altijd een Appje sturen.

Ik heb dyslexie, faalangst of moeite met de taal

Dan mag je de theoriecursus net zo vaak volgen als jij nodig vind. Al doe je de cursus 10 keer. Uiteraard gaat alles in overleg met ons.

Moet ik mij voorbereiden?

Om eerlijk te zijn: Bijna niemand leert van tevoren! Als je mij vraagt of dat slim is moet ik eerlijk zeggen dat het handiger is om in ieder geval de verkeersborden en de voorrang goed door te nemen. Hier op TheoryCourse.com vind je theoriecursussen voor auto, motor en bromfiets die je gratis kunt doornemen.  Lees de hoofdstukken over voorrang en verkeersborden goed door en je slagingskans wordt weer wat groter. Ook hebben wij een forum waar je jouw eventuele vragen kunt stellen.

Is de ThuisTheorie inclusief het examengeld?

Nee. De thuis theoriecursus is exclusief het examengeld.

Is de cursus live?

Jazeker. De cursus wordt door ons live via een rechtstreekse video verbinding gegeven. Dus geen opgenomen video zonder mogelijk tot vragen stellen. De cursus is live, je ziet ons live en je kunt al jouw vragen ook live stellen!

Aanmelden theoriecursus

Genoeg gelezen? Meld je meteen aan voor een theoriecursus!
Nog vragen? Gebruik de knop onderaan op deze pagina om direct een WhatsApp te sturen!
WhatsApp chat